Prefab garage

garageJe hebt misschien alle ruimte voor een garage, maar op dit moment heb je er geen één. Het bouwen van een garage klinkt vaak als een grote stap. Je twijfelt of dit wel slim is om te doen. Vooral omdat de kosten hoog kunnen oplopen zelfs als je de garage aanbouwt. Een prefab garage kan een slimme oplossing zijn om er toch één neer te zetten. Deze garage wordt helemaal compleet gebouwd in de fabriek en na afloop bij uw woning geplaatst. Met een speciale hijskraan wordt de garage naast uw woning getakeld. Het is een voordelige manier om toch een garage bij uw woning te plaatsen. Ineens wordt de droom om uw auto overdekt te zetten werkelijkheid. U kunt zelfs binnen een dag uw nieuwe garage al met uw auto gebruiken.

Maak uw prefab garage op maat van uw woning

Prefab klinkt vaak als of u een standaard garage uitzoekt en u helemaal niets kunt aanpassen. Toch betekent prefab eigenlijk alleen dat uw garage in een fabriek gebouwd is. U kunt de garage dus gerust aanpassen aan uw wensen. Alles blijft gewoon één geheel. U kunt zo de garage exact hetzelfde maken als de stijl van uw woning. Dit is ook nodig want u heeft vaak een omgevingsvergunning nodig om een garage te bouwen. De gemeente zal kijken naar uw plannen en bepalen of de garage past bij uw woning. Een prefab garage kan helemaal in dezelfde stijl als uw woning gebouwd worden. Uw aanvraag wordt zo al snel goedgekeurd. U kunt helemaal zelf bepalen wat voor een garage er komt te staan. Zo bepaalt u tevens de kleur van de stenen, zodat deze overeen komen met uw eigen woning.

Snel een prefab garage bouwen

Als u eenmaal besloten heeft dat u een garage wilt, dan wilt u dit natuurlijk meteen. Eén van de nadelen is dat u soms wel weken aan het bouwen bent. Dit zorgt al snel voor veel overlast voor de buren. Gelukkig kunt u ook een prefab garage bouwen en deze binnen een dag neerzetten. De complete bouw vind plaats in de fabriek, waardoor er snel gebouwd kan worden. Tijdens de bouw wordt uw complete garage compleet gemaakt. Zelfs stopcontacten worden al in de fabriek aangebracht. U hoeft ze alleen nog maar aan te sluiten op uw eigen stroomnetwerk. Uw werkende garage wordt binnen één werkdag bij uw thuis geïnstalleerd en kan zelfs voorzien worden van een elektrische pui.

De prijzen van een prefab garage

Een prefab garage is een stuk voordeliger om te bouwen, dan een traditionele garage. De prijs is heel erg afhankelijk van uw eigen wensen. U kunt al een prefab garage bouwen vanaf € 4.000. U krijgt dan een metalen garage, maar als u liever steen wilt dan betaalt u natuurlijk meer. Een inzicht in de mogelijkheden en prijzen kunt u krijgen door onze brochure te downloaden. U heeft dan een idee van de totale kosten om uw garage te bouwen aan de hand van uw wensen.

Download gratis brochure met prijzen