Prefab aanbouw

overkappingEen prefab aanbouw is de ideale oplossing om uw woning snel en betaalbaar uit te bouwen. We hebben misschien wel wensen om een woning uit te bouwen, maar we hebben geen zin om weken in de puin te zitten. Een professionele uitbouw kan al snel een paar weken in beslag nemen. Met een prefab aanbouw heeft u binnen vijf dagen uw woning uitgebouwd. U creëert zo snel extra ruimte in uw woning en u verhoogt op deze wijze het leef comfort flink. Daarnaast bespaart u de overlast voor de buren door binnen een beperkt termijn uw woning uit te bouwen.

Aanbouwen zonder zorgen

Een prefab aanbouw kan u heel wat zorgen besparen. U krijgt precies te horen wanneer uw aanbouw klaar is om te plaatsen. Dankzij het strakke werkschema kunt u op tijd de buren inlichten dat de aanbouw eraan komt. U kunt vooraf helemaal zelf de stijl van uw aanbouw bepalen. Zo kunt u voor een gezellige sfeer kiezen en eventueel uw woning helemaal in een bepaalde stijl laten afwerken met een aanbouw. Nadat de afspraken gemaakt zijn staat uw nieuwe aanbouw er al binnen een week. De laatste dag bestaat zelfs alleen uit het controleren van de aanbouw en het nalopen op eventuele afwerkfouten. Uw aanbouw is zo helemaal perfect en na wens op de vijfde werkdag!

Bepaal zelf uw stijl met een prefab aanbouw

Prefab aanbouw denken we al snel aan een Ikea bouwpakket, waarbij alles kant en klaar is. Gelukkig hoeft dit helemaal niet en kunt u zelf de stijl bepalen met een prefab aanbouw. U bepaalt de uitstraling, bakstenen en zelfs de kozijnen die erin komen te zitten. Geef uw aanbouw een bepaalde stijl en uitstraling mee en geef zo een eigen karakter aan een prefab bouwwerk. U kunt echt nog alle kanten op met uw aanbouw. Het enige wat prefab betekent is dat alle onderdelen in een fabriek gemaakt worden. U kunt helemaal zelf bepalen welke stijl uw aanbouw krijgt. Uiteraard staat de leefruimte centraal, maar natuurlijk ook de uitstraling. Bepaal bijvoorbeeld de kozijnen en de sfeer en vormgeving. U krijgt zo een passende aanbouw in de fabriek gemaakt.

Lage investering in extra woonruimte

Eén van de pluspunten van een prefab aanbouw is dat u in ruil voor een lage investering al snel extra woonruimte krijgt. Het is voordeliger om een deel aan te bouwen, dan te gaan verhuizen. Daarnaast levert uw extra woonruimte al snel een leuk rendement op. Uw woning wordt flink wat extra geld waard doordat er meer vierkante meters ontstaan. Prefab is al snel een slimme keuze als u wilt genieten van extra woonruimte in en rond uw woning. Maak van uw huidige woonruimte extra gebruik door de ruimte te vergroten. Met minimale overlast bouwt u al snel een prefab aanbouw. De investering is tevens 20% lager, dan bij een traditionele aanbouw en u creëert exact dezelfde ruimte. Uw woning voldoet nu eindelijk aan uw woonwensen, zonder dat u overlast heeft voor de buren.