Prefab badkamer

prefab badkamerHet plaatsen van een nieuwe badkamer is soms een hels karwei. Gemiddeld zit u al snel 2 tot 3 weken zonder badkamer. Als u de complete montage zelf gaat doen in uw avonduren, dan neemt een nieuwe badkamer al snel 6 weken in beslag. U loopt vaak tegen specialistische problemen aan zoals installatie problemen, maar ook loodgieter situaties. Bij een prefab badkamer kunt u binnen een dag een nieuwe badkamer aanleggen. U plaatst een badkamer zonder tijdverlies of extra kosten vanwege montagefouten. U weet vooraf hoe uw badkamer eruit komt te zien en wat het gaat kosten om een nieuwe badkamer te plaatsen. Dit is naast de snelheid één van de grote voordelen van prefab.

Uw eigen prefab badkamer op maat gemaakt

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab badkamer gewoon een standaard badkamer is. Het enige wat prefab betekent is dat een badkamer in de fabriek wordt gemaakt. In de fabriek werken verschillende teams samen aan de badkamer. Door deze manier van werken levert er een flinke tijdsbesparing op. De badkamer wordt in een soort kooiconstructie gemonteerd. De oude badkamer wordt in de ochtend met een team eruit gesloopt en de nieuwe badkamer wordt erin gemonteerd. De volgende ochtend kan u alweer gebruik maken van uw nieuwe badkamer.

Voordelig produceren met meerdere badkamers tegelijkertijd

Prefab badkamer wordt tegenwoordig niet alleen bij de consument geplaatst. De badkamer wordt ook gemonteerd in hotels, ziekenhuizen, zorginstellingen en studentenhuizen. Een hotelkamer kan op deze wijze snel gemonteerd worden en op zijn plek geplaatst worden. Uw prefab badkamer zorgt ervoor dat u veel sneller hotelkamers kunt renoveren. In de zakelijke branche is prefab hierdoor niet meer weg te denken. Iedere dag dat een hotel of ziekenhuiskamer buiten werking is kost het tenslotte geld. Met prefab zorgt u ervoor dat u snel uw badkamer gemonteerd heeft en uw hotel weer open kan voor publiek. Als u meerdere dezelfde badkamers monteert in een kort tijdsbestek, dan krijgt u korting en bent u nog voordeliger uit.

Meedenken bij het ontwerpen van uw prefab badkamer

Natuurlijk kunt u ook voor uw eigen woning een prefab badkamer laten bouwen. Onze experts denken graag met u mee over uw wensen voor een nieuwe badkamer. Er wordt bijvoorbeeld nagedacht over de indeling van de ruimte en het ontwerp. Al uw wensen kunnen erin verwerkt worden en u bent niet afhankelijk van standaard badkamers. Bij het ontwerpen van uw badkamer kan er rekening gehouden worden met verschillende eisen. Bij ouderen is er misschien meer steun nodig met leuningen. Of u wilt misschien besparen op Co2 uitstoot en water. Uw prefab badkamer kan helemaal aangepast worden aan uw eigen wensen. Naast waterbesparende producten kunnen er ook onderhoudsarme producten in uw badkamer verwerkt worden.

Prefab badkamer meer informatie

U heeft besloten dat u zelf graag een prefab badkamer wil bestellen. Download de brochure en er wordt er gezocht naar een passende oplossing. Uw badkamer wordt helemaal op maat gemaakt met een dunne vloer en wand. U verliest zo niet teveel ruimte in uw eigen prefab badkamer.

Download gratis brochure met prijzen