Prefab bungalow

bungalowAls u op zoek bent naar een tweede woning als vakantiewoning, dan is een prefab bungalow een leuke oplossing. U kunt hiermee betaalbaar een tweede woning bouwen. Het voordeel van een bungalow is dat alles gelijkvloers is. Als u bijvoorbeeld wil gaan rentenieren, dan kunt u betaalbaar van uw oude dag genieten. Prefab is een voordelige manier om uw nieuwe woning te bouwen. Prefab betekent dat alles kant en klaar in de fabriek wordt gebouwd. In de fabriek zijn de omstandigheden optimaal en kunt u binnen twaalf weken al een casco bungalow bouwen. Terwijl bouwvakkers met de fundering bezig zijn op locatie wordt uw woning in de fabriek al gebouwd. U kunt eventueel de fundering zelf ook prefab laten bouwen.

Een woning kopen uit een catalogus

Het idee om uit een catalogus een woning uit te zoeken is voor veel consumenten niet aantrekkelijk. Ze hebben het idee dat ze niet iets unieks bouwen. Toch is dit niet helemaal waar en is iedere prefab bungalow uniek. De bungalow in de catalogus is de basis en u kunt hierbij werkelijk alles aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan de kozijnen, de uitstraling, de indeling en zelfs het formaat. Aan de hand van uw wensen kunt u vervolgens uw woning laten bouwen in de fabriek. Prefab is niets anders, dan dat uw woning in de fabriek gebouwd wordt. U kunt zo met een bungalow flink wat geld besparen en betaalbaar een tweede woning aanschaffen.

Bouw een prefab bungalow aan de hand van uw eigen wensen

Een prefab bungalow is natuurlijk perfect als tweede vakantiewoning. Aan de hand van uw eigen wensen kunt u zelf uw woning samenstellen en indelen. Als u gaat rentenieren en u bent minder te been, dan kunt u de badkamer hier direct al op aanpassen. U kunt ervoor zorgen dat er geen drempels zijn en dat er ondersteuning is voor onder de douche. Alles kan al vanuit de fabriek worden aangepast en u kunt direct een aangepaste badkamer plaatsen. Zelfs in een prefab bungalow behoort dit tot de mogelijkheden. U kunt tevens een extra slaapkamer bouwen of misschien één grote slaapkamer kiezen. Er is veel mogelijk en dankzij de prefab bouwstijl is alles betaalbaar. U kunt zo met een gerust hart uzelf terugtrekken in uw nieuwe prefab woning. U hoeft voortaan niet meer naar het buitenland voor een mooie bungalow. Met een stukje grond kunt u gewoon zelf een bungalow bouwen.

De prijzen van een prefab bungalow

Een prefab bungalow bouwen is afhankelijk van uw budget. U bent vaak goedkoper uit dan bij het kopen van een grote woning in uw buurt. Daarnaast kunt u de woning helemaal zelf naar uw wensen aanpassen. Casco kunt u de woning al bouwen vanaf € 90.000. U moet dan wel zelf de complete afwerking regelen. U kunt dit ook direct laten doen en uw woning sleutel klaar laten opleveren. U bent dan rond de € 160.000 klaar.

Download gratis brochure en ontvang prijzen