Prefab carport

carportDroomt u altijd al van een carport? Twijfel niet langer en laat een prefab carport plaatsen. U heeft zo geen grote verbouwing nodig om uw auto voortaan droog voor de deur neer te zetten. Binnen een dag kan uw nieuwe auto al neergezet worden. Het complete bouwpakket wordt al kant en klaar voor u gemaakt in de fabriek. Prefab betekent tenslotte dat het grootste deel al in de fabriek gemaakt wordt. Het enige wat er nog gedaan moet worden is het monteren van de carport op locatie.

De voordelen van een prefab carport

Een prefab carport bouwen heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het voordeliger, dan de traditionele bouw. Alles wordt vooraf in de fabriek gemaakt. Het kost zo minder tijd om de carport te bouwen en u kunt de carport direct op locatie plaatsen. Nog een voordeel is natuurlijk het gebruiksgemak. De strenge winters is voor vele een reden om voor een carport te kiezen. U voorkomt zo om iedere dag te moeten krabben. De ruiten blijven langer schoon en uw auto staat lekker droog. De slijtage neemt zo een stuk af en u merkt uiteindelijk dat u minder geld kwijt bent aan het onderhoud van uw auto. Nog een voordeel is dat u droog de auto in kan stappen. Tijdens een heftige regenbui stapt u zo de auto in zonder nat te worden.

Prefab carport gemaakt uit hout

Bij een prefab carport denken we al snel aan een betonnen blokkendoos. Toch zijn de meeste prefab carports gemaakt uit hout. U kunt de uitvoering uitzoeken in een catalogus. In een catalogus kunt u tevens de verschillende soorten hout uitzoeken. Lariks hout heeft bijvoorbeeld een totaal andere uitstraling, dan hardhout of eiken hout. De prijs van uw prefab carport is tevens afhankelijk van het soort hout dat u kiest. In een catalogus krijgt u een uitstekende indruk van alle mogelijkheden.

Uw prefab carport naar wens aanpassen

De prefab carport wordt misschien uitgezocht in een catalogus, maar u mag helemaal zelf de uitstraling bepalen. U kunt niet alleen het houtsoort uitkiezen, maar ook andere wensen erin verwerken. Bijvoorbeeld glazen platen in het dak, zodat het niet zo donker is onder de carport. Dit soort wensen kunnen allemaal verwerkt worden tegen een meerprijs. Uiteraard krijgt u ook een schets te zien van het eindresultaat. Eventueel kunt u een carport direct combineren met een blokhut. U heeft zo extra bergruimte en een plek om uw auto te stallen.

Prefab carport op basis van maatwerk

Maatwerk is altijd mogelijk zelfs met een prefab carport. Prefab betekent enkel dat de carport in de fabriek op maat gemaakt wordt. Het betekent absoluut niet dat er niets aangepast kan worden. U kunt zo als nog een carport naar wens laten maken. Pas gerust de onderdelen aan die u graag aangepast wilt zien. U kunt zo een mooi visiteplaatje voor uw woning plaatsen, zonder de omgeving aan te tasten. Uw carport is al snel een blikvanger in de straat en beschermd uw auto tegen diverse weeromstandigheden.

Download gratis brochure met prijzen