Cataloguswoning

catalogusbouwU droomt van het bouwen van uw eigen woning. U kunt nu eindelijk zelf de uitstraling en bouwmaterialen van uw huis bepalen. Naast het feit dat u alles zelf kunt bepalen is het mogelijk om de woning zelf vorm te geven. Alleen hoe kunt u betaalbaar uw droomwoning bouwen? Catalogusbouw kan de oplossing zijn om een cataloguswoning op maat te bouwen. U kunt uit een groot aantal woningen kiezen en deze zijn absoluut niet standaard. Bij het woord catalogus denken we aan standaard woningen die niet voldoen aan uw wensen en eisen. Toch is een cataloguswoning de basis waaruit uw droomhuis gebouwd gaat worden. U kunt helemaal zelf uw cataloguswoning verder vormgeven. Bijvoorbeeld het soort baksteen uitkiezen, de kozijnen, indeling echt alles kunt aanpassen aan deze “cataloguswoning”.

Cataloguswoningen met heldere prijzen

Eén van de voordelen aan catalogusbouw is dat u standaard helderheid heeft over de prijzen. Bij de bouw van een woning kan het gebeuren dat de prijs uitloopt. Bijvoorbeeld vanwege een vertraging in de bouw of andere gebeurtenissen. Bij een cataloguswoning weet u vooraf exact wat u kunt verwachten qua prijzen. De enige afwijking die u tegen kunt komen is bijvoorbeeld aanpassingen die u maakt om het design naar uw hand te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een ander kleur baksteen of de keuze voor kunststof kozijnen in vergelijking met houten kozijnen. U kunt bij ons direct via het contactformulier onze prijzen en catalogus aanvragen.

Uw eigen wensen verwerken in catalogusbouw

U kunt heel eenvoudig uw eigen wensen laten verwerken in uw cataloguswoning. Aan de hand van een tekening van de woning kunt u aanpassingen maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander materiaalgebruik. Neem bijvoorbeeld houtskeletbouw waarbij een woning extra duurzaam gebouwd wordt. Door gebruik te maken van duurzame materialen kunt u bij de bouw van uw droomhuis meedenken aan de toekomst van onze wereld. U kunt ook besparen op het energieverbruik door bepaalde aanpassingen te doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra isolatie en isolerend glas. Uw cataloguswoning wordt zo extra speciaal gemaakt. Sommige aanpassingen maken een woning duurder, maar het kan ook gebeuren dat een woning goedkoper wordt. U kunt met uw aanpassingen nog flink afwijken van het oorspronkelijke ontwerp. U krijgt zo toch nog een uniek droomhuis die u zelf heeft laten bouwen.

Catalogusbouw woning uitzoeken

Via onze website kunt u direct contact met ons opnemen en een catalogus aanvragen. U heeft dan een idee van de mogelijkheden en aanpassingen die mogelijk zijn om uw droomhuis te bouwen. U krijgt ook direct een inzicht in de prijzen en u merkt dat een droomhuis bouwen vaak goedkoper is dan een bestaand huis te kopen en te verbouwen aan de hand van uw wensen. Uw wensen zijn onze leidraad bij het bouwen van uw cataloguswoning. Met onze catalogus krijgt u puur een indicatie van wat er precies mogelijk is om uw woning compleet te maken. Wij helpen u graag met het bouwen van uw eigen droomhuis!

Download gratis brochure met prijzen