Prefab chalet

prefab chaletDe bouw van een chalet kost vaak aardig wat geld. Toch overweegt u om als vakantiewoning of belegging een chalet te bouwen. Het is misschien voordeliger om in plaats van de standaard bouw een prefab chalet te laten bouwen. Het is de moeite waard om eens te gaan kijken naar de mogelijkheden voor prefab. Hout is vaak niet goedkoop en in het zelf bouwen van een chalet gaat vaak veel werk zitten. Prefab betekent dat alles voor u in de fabriek gemaakt wordt. Als uw chalet klaar is, dan wordt deze naar de locatie gebracht en direct geplaatst. U kan binnen een dag al uw eigen chalet laten plaatsen.

Prefab chalet in de tuin

Naast een complete woonruimte kunt u ook een prefab chalet in de tuin plaatsen. Bijvoorbeeld als extra bergruimte voor uw tuinmeubelen of tuinspullen. Een chalet kan uitgezocht worden in een catalogus en direct in uw tuin gebouwd worden. Bespaar al het werk om zelf een chalet te bouwen en kies voor de prefab bouwmethode. Vaak wordt alles al gemonteerd en al naar de locatie gebracht. U hoeft alleen de ruimte vrij te maken waar de chalet mag komen te staan. Een chalet kan direct op de grond gemonteerd worden.

Prefab chalet als vakantiewoning

Een prefab chalet kan tegenwoordig zo uitgebreid mogelijk gebouwd worden. U kunt een simpel huisje als opslag bouwen of een complete vakantiewoning met badkamer en keuken. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zelfs als u kiest voor een prefab chalet. Alles kan naar wens aangepast worden, zodat de woning voldoet voor een gezinsvakantie. U kunt zelfs kamers creëren en alles sleutel klaar laten opleveren. Binnen een paar weken kan uw vakantiewoning gebouwd worden en in uw tuin geplaatst worden. Alles wordt al in de fabriek klaargemaakt, zodat u bij levering direct gebruik kunt maken van uw nieuwe vakantiewoning.

Rechtstreeks uit de fabriek uw chalet kopen

Prefab chalet betekent eigenlijk dat u rechtstreeks uit de fabriek koopt. U kunt kiezen uit een aantal modellen. Deze staan vaak omschreven in een catalogus. U kunt hieruit kiezen en direct een model laten bouwen. Misschien wilt u toch bepaalde voorzieningen of aanpassingen aanbrengen. Tegen een meerprijs is dit vaak wel mogelijk ondanks dat u rechtstreeks uit de fabriek uw chalet besteld. Ondanks dat u kant en klaar besteld zijn er dus wel nog mogelijkheden om uw vakantiewoning eigen te maken.

De prijs van een prefab chalet

Eén van de meest gestelde vragen is wat de prijs is van een prefab chalet. Dit is heel erg afhankelijk van het formaat en uw wensen. U kunt al vanaf € 6.000 een redelijk chalet laten bouwen. Als u puur een kleine opslag plaats wilt, dan bent u misschien minder kwijt. U kunt het beste een offerte aanvragen of een catalogus bestellen bij een leverancier. U heeft dan een idee wat u kwijt bent als u een droom chalet wil realiseren. Aan de hand van uw eisen heeft u zo een indicatie van de kosten.

Download gratis brochure en ontvang prijzen