Prefab clubgebouw

clubhuisAls club heeft u vaak een beperkt budget om te besteden aan randzaken als een nieuw clubgebouw. U heeft misschien al een aantal jaren geld weggelegd en nu is het tijd om een nieuw gebouw te plaatsen. Het enige nadeel is dat het niet alleen veel geld kost, maar dat de bouw veel tijd in beslag neemt. U heeft vaak alleen de zomerstop en tot die tijd zou u een noodgebouw moeten plaatsen. Helaas kost dit al snel weer een hoop extra geld. Een oplossing om voor te kiezen is een prefab clubgebouw. Dit betekent dat uw clubgebouw volledig in de fabriek gebouwd wordt. U hoeft dus geen weken bezig te zijn met het bouwen van uw nieuwe clubgebouw. Voor de zomerstop kan alles al in de fabriek gebouwd worden. Het gebouw hoeft nu alleen nog maar op de definitieve locatie geplaatst te worden. Binnen twee dagen kunt u al een nieuw clubgebouw plaatsen.

Prefab clubgebouw wordt in de fabriek gebouwd

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab clubgebouw standaard is. U heeft dus hetzelfde clubgebouw als de tegenstander. Dit is eigenlijk onterecht want een clubgebouw wordt alleen in de fabriek gebouwd onder de meest ideale omstandigheden. Dit is wat prefab betekent. Het clubgebouw kan helemaal naar wens gebouwd worden. U bepaalt zelf de omvang, uitstraling en de inhoud van uw nieuwe clubgebouw. U kunt zo een gebouw bouwen die past bij de vereniging. U kunt zelfs bepalen of u kunststof of houten kozijnen wilt plaatsen in uw clubgebouw. Afhankelijk van het sponsorgeld kunt u het gebouw zo luxe mogelijk afwerken. Zowel de buiten als binnenzijde van uw nieuwe gebouw is uniek. U hoeft dus niet bang te zijn voor een copy bij de buurman.

Kosten besparen met een prefab clubgebouw

Bij het bouwen van een nieuw clubgebouw komen veel randzaken kijken. Het oude clubgebouw dient gesloopt te worden en ter overbrugging moet een noodgebouw neergezet worden. Als u geluk heeft dan kunt u het met de traditionele bouw nog net tijdens de zomerstop redden. Binnen 6 weken is uw gebouw dan klaar voor gebruik, maar als u pech heeft loopt de bouw uit. Weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw gebouw niet op tijd af gaat zijn. Gelukkig kunt u kosten besparen door prefab clubgebouw te bouwen. Uw gebouw is binnen twee dagen klaar. U heeft zo nog tijd zat over om de muren te schilderen en een vloertje te leggen. Binnen een week kan uw complete clubgebouw weer gebruikt worden. U bent zo op tijd klaar voor het nieuwe seizoen!

De prijs van een nieuw prefab clubgebouw

U bent natuurlijk afhankelijk van sponsors voor de bouw van een nieuw prefab clubgebouw. U heeft dus wel een indicatie nodig wat de prijs gaat worden. Afhankelijk van uw eisen en wensen komt u al een heel eind voor € 50.000. Als u het exacte bedrag wilt weten, dan kunt u het beste een offerte of catalogus aanvragen. U krijgt dan een idee van de mogelijkheden voor uw eigen voetbalclub.