Prefab container

containerDe prefab container werd vroeger vooral gebruikt als tijdelijke woon of werkruimte. Een kantoor kon tijdelijk in gebruik genomen worden met containers. Na afloop werd de container weer weggehaald. Vaak zagen de containers er niet uit en hadden ze een slecht imago. Tegenwoordig zijn containers weer helemaal hip als een soort containerwoningen. Het voordeel van containerwoningen is dat u echt alle kanten op kunt. U kunt tevens uw woonruimte heel eenvoudig uitbreiden door een extra container te plaatsen. Extra ruimte voor de toekomst is natuurlijk vooral belangrijk voor kantoren. Als u wilt uitbreiden dan koopt u er gewoon een nieuwe unit bij.

Uitstraling prefab container

Als u een prefab container uitkiest als bedrijfsruimte, dan is de uitstraling natuurlijk van belang. Uw kantoor mag er niet uitzien als een noodoplossing. Gelukkig is er tegenwoordig een hoop mogelijk om uw prefab container er stijlvol uit te laten zien. Architecten kunnen de container een complete design uitstraling meegeven. De containers zijn ijzersterk en blijven gerust 50 jaar hun kwaliteit behouden. Tot die tijd kunt u genieten van een prachtige bedrijfsruimte die u naar wens altijd weer kunt uitbreiden. Het ontwerp kan er zelfs zo uitzien, dat u geen idee heeft dat het gebouw eigenlijk bestaat uit een container!

Prefab container aanpassen

Onterecht wordt er vaak gedacht, dat een prefab container gewoon er standaard uit ziet als een bouwkeet. De prefab container kan helemaal naar wens gemaakt worden. Prefab betekent alleen dat de container in de fabriek gemaakt is. U kunt zelfs met een architect om de tafel zitten om verschillende mogelijkheden uit te werken. Het is zelfs mogelijk om de container zo te bouwen dat het niet meer zichtbaar is, dat u een container gebruikt heeft als woonruimte of kantoor. Het ijzeren frame is super sterk en zorgt voor een uitstekende isolatie. Doordat alles prefab gebouwd wordt kan het personeel al binnen een week in het nieuwe pand aan de slag.

De prijzen van een prefab container

Een prefab container is de ideale oplossing als u nog niet de gok durft te wagen om een duur kantoorpand aan te schaffen. U weet niet of u over een paar jaar nog steeds zoveel personeel in dienst heeft. U kunt de kosten flink drukken door een containerpand aan te schaffen. Het pand gaat 50 jaar mee en u kunt hierna altijd besluiten om te verhuizen. U heeft al een volwaardig kantoorpand of woning vanaf € 50.000. Voor dit geld kunt u normaal gesproken natuurlijk geen kantoor bouwen. Daar komt nog eens bij dat u niet zo eenvoudig opnieuw kunt uitbreiden als u eenmaal een kantoor gebouwd hebt. U investeert hierin vaak tonnen dus u wilt voorlopig blijven zitten. Een prefab container kunt u gewoon in de toekomst erbij plaatsen, zodat er weer ruimte is voor groei. Dankzij de mogelijkheden om een container aan te passen hoeft uw nieuwe kantoorpand er niet lelijk uit te zien. Uiteraard is de prijs wel afhankelijk van uw wensen en kunt u het beste informeren naar de mogelijkheden voor uw eigen prefab container.

Download gratis brochure met prijzen