Prefab dakkapel

dakkapelEen prefab dakkapel wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen bij het uitbreiden van de woonruimte. Als u bijvoorbeeld de zolder wil gaan gebruiken als woonruimte, dan zit u vaak met een schuine kant. De schuine kant neemt een heel stuk van de ruimte in beslag. Met een dakkapel vergroot u het wooncomfort en kunt u de zolder volledig benutten. Er is alleen één minpunt en dit is de verbouwing die erbij komt kijken. Een dakkapel plaatsen kost al snel veel tijd en geld. Met de traditionele bouwwijze duurt het al snel een paar weken voordat het dak erop zit. In de tussentijd moet het weer ook nog meewerken. Voor veel woningeigenaren is dit een reden om geen dakkapel te plaatsen. Tegenwoordig is het geen grote ingreep meer met de komst van een prefab dakkapel. Het dakkapel wordt in de fabriek al helemaal gemaakt en afgewerkt. Op de dag zelf wordt in de ochtend de ruimte voor het dakkapel gemaakt. Met een grote takelwagen wordt deze over het dak van het huis getild en direct geplaatst. Aan het einde van de dag is uw woning weer waterdicht en bent u voorzien van extra woonruimte. Het enige wat u nog moet regelen is de afwerking in huis. Dit kunt u uiteraard ook direct laten uitvoeren door hetzelfde bedrijf.

Maatwerk met een prefab dakkapel

Ten onrechte wordt er vaak gedacht dat maatwerk helemaal niet mogelijk is met een prefab dakkapel. Het enige wat prefab betekent is dat uw nieuwe dakkapel in de fabriek gemaakt wordt en niet op uw dak zelf. Dankzij de optimale omstandigheden kan er gewoon elke dag aan een dakkapel gewerkt worden. Er zijn geen steigers nodig en het weer werkt altijd mee. Dit maakt het voordeliger om een dakkapel te produceren en sneller te leveren. U kunt gewoon zelf de complete afwerking en uitstraling bepalen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kunststof of hout. Tevens kunt u bepalen of u houten kozijnen wilt of direct kunststof kozijnen in uw nieuwe dakkapel. Het afwerkingsniveau ligt veel hoger dan bij de traditionele bouw en dit zorgt direct voor een langere levensduur.

Weinig overlast voor de buren met een prefab dakkapel

Als u wekenlang aan het verbouwen bent, dan worden de buren er niet vrolijk van. Met een prefab dakkapel wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt. U heeft geen steigers in de tuin of in de buurt van de buren. Met een hijskraan wordt het dakkapel direct geplaatst op de eindbestemming. Via een big bag wordt het afval direct afgevoerd met de hijskraan. Uw buren zitten slechts een dag in de herrie en hierna hebben ze nergens meer last van. Voor beide partijen is een prefab dakkapel een prima oplossing!

Prijs prefab dakkapel

Prefab dakkapel bouwen gaat veel sneller, dan ter plaatsen. De productiekosten liggen hierdoor lager, waardoor u minder geld kwijt bent voor een nieuwe dakkapel. Daarnaast ligt de isolatiewaarde hoger, zodat u minder geld kwijt bent aan het isoleren van uw woning. De exacte prijs van uw dakkapel is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en de afmetingen. Download gerust onze brochure en u krijgt direct inzicht in de prijzen voor een nieuw dakkapel.

Download gratis brochure met prijzen