Prefab douchecabine

douchecabineU wilt een nieuwe douchecabine installeren, zonder een compleet nieuwe badkamer aan te leggen. Dit levert vaak een hoop gedoe op en natuurlijk wilt u dit liever niet. U wilt alleen technische mankementen oplossen of een grotere douche plaatsen. Het kan natuurlijk ook dat u slechter te been wordt en u meer ondersteuning onder de douche wilt. Dit zijn allemaal redenen om snel een nieuwe douche te plaatsen zonder een aangrijpende verbouwing uit te voeren. Met een prefab douchecabine kunt u binnen één dag uw oude douche weghalen en een nieuwe douchecabine plaatsen. De cabine kan gewoon achteraf gemonteerd worden in uw huidige badkamer. De snelheid is één van de grootste pluspunten bij een prefab douchecabine.

Binnen één dag een nieuwe prefab douchecabine

Eén van de grootste voordelen is vooral de snelheid. Binnen een dag kan de douchecabine al gebruikt worden. U zit zo niet weken in de verbouwing tot uw nieuwe badkamer klaar voor gebruikt is. Als u door een ongeluk slecht ter been bent en u toch nog graag thuis wilt wonen, dan is de prefab douchecabine ideaal. U hoeft geen duizenden euro’s te besteden aan een nieuwe badkamer. Het enige wat u hoeft te doen is een prefab cabine bestellen. De cabine kan voorzien worden van een stoeltje of ondersteuning om uit een rolstoel te klimmen. Naast ondersteuning kan er ook gekozen worden voor een inloopdouche zonder drempels. U kunt zo direct uw badkamer in komen zonder dat u hinder ondervind van een drempel. Thuis blijven wonen is zo mogelijk dankzij de plaatsing van een prefab douchecabine. Voor veel mensen is dit een prettig idee en het is vaak voordeliger dan een compleet aangepaste badkamer.

Direct aangesloten in uw badkamer

Een prefab douchecabine wordt helemaal in de fabriek geproduceerd. Er wordt een automatische afloop in gebouwd, zodat u geen nieuwe vloer nodig heeft. Zelfs bij de inloopdouche wordt de vloer er automatisch ingemaakt. Ondanks dat het prefab is kunt u zelf een model uitvoeren en na wens laten bouwen. U bepaalt de uitstraling en deze is vrij modern. Het enige wat nu nog hoeft te gebeuren is de douchecabine aansluiten op een waterleiding. Doordat het een cabine is hoeft u ook niet te wachten tot de douche helemaal waterdicht is. Alles is geregeld en u kunt zelf bepalen waar de douche komt te staan en zo de nieuwe indeling van uw badkamer bepalen.

Prijs van een prefab douchecabine

De prijs van een prefab douchecabine is heel erg afhankelijk van uw wensen en eisen. Het is wel voordeliger dan een compleet nieuwe badkamer laten bouwen. Een losse cabine is vaak al verkrijgbaar vanaf € 1.000. Afhankelijk van uw wensen kan dit bedrag verder oplopen. Als u bijvoorbeeld meer luxe wilt, dan loopt het bedrag al snel op. Voor de exacte prijzen kunt u onze brochure vrijblijvend downloaden. U kunt hierin de douchecabines bekijken en een model uitzoeken.