Prefab fietsenstalling

fietsenstallingAls bedrijf of school heeft u misschien de doelstelling om leerlingen of werknemers te motiveren om met de fiets te komen. U bespaart zo de Co2 uitstoot, maar u zorgt er ook voor dat uw personeel en leerlingen meer in beweging komen. Uiteindelijk zorgt deze extra beweging ervoor dat het ziekteverzuim een flink stuk naar beneden gaat. Als u dit wil motiveren, dan is het slim om een prefab fietsenstalling te bouwen. U kunt zo iedereen motiveren om op de fiets te komen. U creëert het grootste effect door de fietsenstalling overdekt te bouwen. Een prefab fietsenstalling kan een slimme oplossing zijn. De fietsenstalling wordt in de fabriek vormgegeven en gebouwd. Als de stalling klaar is, dan wordt deze naar uw locatie gebracht. Binnen een dag wordt de nieuwe stalling geplaatst en kan iedereen er gebruik van maken. Dankzij prefab kan er snel geleverd worden en heeft iedereen zijn eigen stalling.

Maak uw prefab fietsenstalling op maat

Onterecht wordt er vaak gedacht dat prefab niet op maat gemaakt kan worden. Het enige wat prefab betekent is dat de fietsenstalling in een fabriek gemaakt wordt. U kunt zelf bepalen wat de afmetingen worden en wat de uitstraling van het fietsenrek wordt. Uiteraard is er wel een basis waaruit u kunt kiezen. In een brochure staan alle fietsenrekken die u kunt bouwen op basis van prefab. Naast het soort fietsenstalling bepaalt u helemaal zelf de materialen waaruit de stalling gemaakt is. Van metaal tot hout alles is mogelijk. Uiteraard moet u ook goed nadenken over het onderhoud. Met hout heeft u natuurlijk meer onderhoud, dan met metaal.

Sluit uw prefab fietsenstalling af

Als u in het centrum uw kantoorpand heeft staan, dan is de kans groot dat niet alleen uw personeel gebruik maakt van de stalling. U wilt natuurlijk niet dat uw eigen personeel geen plek meer heeft. U kunt ervoor kiezen om een afgesloten prefab fietsenstalling te bouwen. Ideaal als u tevens uw fietsen veilig wil stallen. U kunt de fietsenstalling laten afsluiten met een sleutel. Alle personeelsleden kunnen de sleutel krijgen en zo veilig hun fiets stallen. De kans op diefstal neemt zo flink af vanwege de afgesloten stalling. De bovenkant van de fietsenstalling is nu ook afgesloten. U kunt de afsluiting in metaal laten uitvoeren voor een moderne uitstraling. Dankzij een speciale poedercoating krijgt de stalling een kleur naar keuze.

De prijs van een prefab fietsenstalling

Het idee van een prefab fietsenstalling spreekt u wel aan. Vooral omdat u binnen één werkdag een nieuwe stalling kunt realiseren voor uw personeel. Het enige minpunt is dat u geen idee heeft wat dit gaat kosten. Dit is natuurlijk heel erg afhankelijk van uw eisen en wensen. De kosten zullen lager zijn dan bij het traditioneel bouwen van een fietsenstalling. U kunt zo al een stalling kopen vanaf € 300. Als u wilt weten wat u precies kwijt bent, dan kunt u het beste even onze brochure downloaden. U krijgt hierin een indruk van de verschillende soorten fietsenstallingen en de prijs die hierbij hoort.