Houtstapelbouw

Een prefab woning kan gebouwd worden met verschillende materialen. Een duurzame manier van bouwen is natuurlijk de houtstapelbouw. Met deze bouwstijl is het mogelijk om een woning in elkaar te klikken als een bouwpakket. In de fabriek worden alle houten onderdelen uitgezaagd. Een computer berekent exact waar de uitsparingen gemaakt moeten worden en welke afmetingen er gebruikt moeten worden. Het aantal bouwfouten wordt zo tot het minimum teruggebracht. Extra kosten kunt u zo niet verwachten met houtstapelbouw. U weet zeker dat uw woning netjes in elkaar gezet wordt tegen de prijs die vooraf berekent is. Dit is één van de vele voordelen van een prefab woning.

Houtskeletbouw gemaakt met houtstapelbouw

Houtstapelbouw is een snelle methode om een houtskeletbouw te maken. In de fabriek wordt op maat van uw wensen de houten onderdelen uitgezaagd. De onderdelen worden gemaakt uit houten balken. Samen gaan deze houten balken het skelet van uw woning vormen en zelfs de muren van uw woning. Als de houten onderdelen gedroogd en op maat gemaakt zijn in de fabriek, dan worden ze naar de bouwplaats gebracht. In de bouwplaats wordt de houtskeletbouw in elkaar gezet door middel van een stapel techniek. De balken worden op elkaar gestapeld en vastgelijmd. Doordat alles al in de juiste maat gezaagd is gaat deze bouwmethode super snel. Binnen een paar weken wordt de woning al casco opgeleverd.

Uw woning uitzoeken in een catalogus

De houtstapelbouw staat gewoon in onze catalogus weergegeven. U kunt de woning uitzoeken, maar wel helemaal eigen maken. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen wat de afmetingen worden en de indeling van de woning. Zelfs de buitenkant kunt u helemaal zelf vormgeven met specifieke kozijnen en dubbel glas. U maakt zo van een relatief standaard cataloguswoning een unieke woning. Alles is naar uw eigen wensen vorm te geven tot een prachtige design woning.

Duurzame manier van uw woning bouwen

Houtstapelbouw staat bekend als een duurzame bouwmethode. Bouwmaterialen worden altijd gerecycled en alleen hout uit duurzame houtkap wordt gebruikt bij het bouwen van uw prefab woning. Daarnaast kunt u helemaal naar wens uw isolatie samenstellen. Aan de hand van verschillende eisen die u zelf stelt kunnen we zo het energieverlies van uw woning beperken. Met een aantal simpele aanpassingen kunt u zo geld besparen op de stookkosten met houtstapelbouw. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier aan de zijkant. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Uw nieuwe woning op maat gemaakt

Benieuwd wat nu de prijzen zijn van houtstapelbouw? Via ons contactformulier aan de zijkant kunt u een catalogus ontvangen. In deze catalogus staat exact weergegeven wat de mogelijkheden en prijzen zijn. Uw nieuwe woning wordt zo helemaal op maat gemaakt. U kunt tevens gebruik maken van de kortere bouwtijd en dus een lagere bouwrente. Bespaar zo geld op de bouw van uw droomhuis en u ontdekt dat het eindelijk mogelijk is om uw droomhuis te bouwen. Een nieuwe woning is zo al snel op maat gemaakt van uw dromen.

Download gratis brochure en ontvang prijzen