Prefab woning

prefab woningAltijd al gedroomd van uw eigen droomhuis? Vaak denken we onterecht dat een droomhuis niet haalbaar is. Een villa kost tenslotte veel geld. Maar heeft u ooit weleens overwogen om uw droomhuis te laten bouwen? U denkt al snel aan alle zaken die hierbij komen kijken. Daarnaast neemt het bouwen van een woning heel wat tijd in beslag. Maar heeft u ook al eens gehoord van een prefab woning? Prefab heeft als voordeel dat u binnen een kort tijdbestek een woning kunt bouwen. Nog een voordeel van prefab is dat u heel snel uw eigen woning kunt bouwen. In de tussentijd dat uw woning verkocht wordt is uw prefab woning al klaar voor de oplevering.

Prefab woning casco bouwen

Een eigen villa zou natuurlijk geweldig zijn, maar u heeft geen miljoen euro liggen. U kunt een prefab woning casco laten bouwen vanaf € 71.000. U kunt dan zelf helemaal de afwerking van uw woning bepalen. Dit kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Met een beetje passen en meten is uw woning helemaal klaar voor € 150.000. Waar koopt u voor dit geld nog een riante woonvilla voor? Alleen vragen mensen zich vaak af wat nu eigenlijk een casco prefab huis is. Bij Casco wordt eigenlijk alles gebouwd alleen is de afwerking nog niet gedaan. U moet dus zelf nog de indeling bepalen, badkamers, toiletten en keukens aanleggen. Het voordeel van casco is dat u zelf kunt bepalen wat erin komt en welke monteurs dit gaan aanleggen. Door bijvoorbeeld een deel zelf te doen bespaart u flink wat geld.

Prefab woning met een persoonlijke uitstraling

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab woning een soort blokkendoos is die er altijd hetzelfde uit ziet. Vandaag de dag worden eigenlijk bijna alle woningen prefab gebouwd. Prefab betekent dat uw woning voor een groot deel in een fabriek gebouwd wordt. Het voordeel van een fabriek is dat het weer geen deel meer uitmaakt van uw bouwproces. De bouw ligt zo niet dagen stil en woningen kunnen een stuk sneller gebouwd worden. Uiteraard wordt er wel met kant en klare muren gebouwd. Alleen de afwerking, indeling, omvang etc. bepaalt u allemaal zelf. U kunt een huis helemaal op maat laten aanpassen en laten voldoen aan uw wensen. Uw woning is zo helemaal perfect en heeft een persoonlijke uitstraling. Ondanks dat uw woning in een fabriek gebouwd is hoeft dit dus niets met de authenticiteit te maken te hebben.

Prefab woning laten bouwen

Wilt u nu zelf uw eigen prefab woning laten bouwen? Geen probleem u kunt contact opnemen om de mogelijkheden met een brochure te bekijken. U heeft zo een idee wat voor een soort woning u kunt bouwen binnen uw budget. Uiteraard is alles geheel op maat en is werkelijk alles aan te passen ondanks de prefab bouw. Wij laten u graag de mogelijkheden zien met uw eigen huis. Binnen een kort tijdsbestek kunt u nu uw droom woning prefab laten bouwen. Een woning die bestand is tegen uw wensen voor meer ruimte en leef comfort.

Download gratis brochure en ontvang prijzen