Prefab jaren 30 woning

De laatste jaren zien we de jaren 30 woning steeds vaker terugkomen in ons straatbeeld. Deze klassieke bouwstijl is natuurlijk wel in een nieuw jasje gestoken. De kenmerkende brede grote lijnen zijn wel duidelijk aanwezig in de huidige bouwstijl. De bouwstijl is toch helemaal van vandaag de dag en de laatste jaren worden ze steeds als prefab jaren 30 woning gebouwd. Prefab is een vlugge bouwmethode waarbij werkelijk alle onderdelen in een fabriek worden gefabriceerd. U kunt nog wel steeds de woning zelf vormgeven met andere bakstenen, kleuren, vormen, afmetingen etc. alleen de woning wordt nu in de fabriek gebouwd. Dit bespaart flink wat geld en tijd omdat er minder bouwvakkers nodig zijn en er onder de meest optimale omstandigheden gewerkt kan worden. U bent niet meer afhankelijk van het weer, waardoor de bouw soms weken uitgesteld wordt. Dit kost natuurlijk een hoop geld en prefab is de meest voordelige oplossing voor uw eigen jaren 30 woning.

Hoe wordt en prefab jaren 30 woning gebouwd?

Prefab betekent eigenlijk dat alle onderdelen in een fabriek gebouwd worden. Denk hierbij vooral aan de grote onderdelen zoals het dak, muren, vloeren etc. De fundering wordt tegenwoordig ook gewoon in een fabriek gebouwd. De bouw gebeurt aan de hand van uw wensen en eisen aan de prefab jaren 30 woning. Het voordeel van in de fabriek bouwen is dat de bouw sneller gaat, er minder mensen nodig zijn en de bouw niet afhankelijk is van het weer. Uiteindelijk merkt u dit in de kosten naast het feit dat u sneller in uw eigen droomwoning kunt gaan wonen. Binnen twee werkdagen kan een woning al casco opgeleverd worden. Het bouwbedrijf kan nu aan de slag gaan met de afwerking in jaren 30 stijl. Uiteraard bepaalt u mee in de afwerking van uw nieuwe woning.

Jaren 30 woning met de gemakken van nu

Een echte jaren 30 woning is natuurlijk slecht geïsoleerd en heeft nog enkelglas. Als u een nieuwe prefab jaren 30 woning bouwt, dan kunt u het huis gewoon van alle gemakken voorzien. De ramen zijn bijvoorbeeld voorzien van isolatieglas en de kozijnen zijn extra isolerend. Daarnaast zijn er andere gemakken aangebracht om de woning gebruiksvriendelijker te maken. Eventueel kunt u onze brochure downloaden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden met een jaren 30 woning.

Prijs van een prefab jaren 30 woning

U wilt graag een prefab jaren 30 woning bouwen alleen u heeft geen idee wat dit precies gaat kosten. Als u enkel een casco oplevering wilt en u de afwerking zelf doet dan kunt u denken aan prijzen vanaf € 180.000 voor een nieuwe woning. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en afwerking. Helemaal klaar zou u moeten denken aan € 220.000 om uw eigen woning te bouwen. Als u het exact wilt weten, dan kunt u het beste onze brochure downloaden voor meer informatie over de prijzen van een prefab jaren 30 woning.

Download gratis brochure met prijzen