Prefab kelder

kelderExtra woonruimte creëren in uw eigen woning is voordeliger, dan verhuizen. Er zijn verschillende manieren om meer woonruimte te maken. Eén van de manieren is een prefab kelder. Het is niet alleen een manier om uw woning groter te maken, maar ook om de waarde van uw huis te laten stijgen. Vooral als niemand in uw straat een kleder heeft kan de waarde flink stijgen. Voor relatief weinig geld kunt u een complete ruimte erbij krijgen en het oppervlakte van uw woning laten stijgen. Helaas kost het veel tijd en geld om een kelder te bouwen. Dit is voor veel woningeigenaren niet de moeite waard tenzij u een prefab kelder overweegt. Hierbij kunt u een kant en klare kelder in een fabriek laten bouwen. U bepaalt zelf de omvang en afwerking en uw kelder kan binnen een paar dagen geplaatst worden zonder al teveel overlast voor de buren.

Voordelen van een prefab kelder

Een prefab kelder heeft diverse voordelen. Ten eerste wordt alles in de fabriek gemaakt door machines. Menselijke fouten worden zoveel mogelijk voorkomen en het resultaat is dat uw kelder echt volledig waterdicht is. In de praktijk hebben kelders vaak vochtproblemen of lekkages bij hoog grondwater. U kunt dit allemaal voorkomen met een prefab kelder onder uw woning. De kelder wordt volledig gemaakt van beton en onder uw woning geplaatst. U krijgt op de kelder zelfs een extra lange garantie omdat prefab vaak geen productiefouten bevat. U kunt zo met een veilig gevoel uw woonruimte vergroten. In principe kan een prefab kelder onder iedere woning geplaatst worden. Uw woning is dus altijd geschrikt voor het bouwen van extra woonruimte.

Kwaliteit van de prefab kelder

We hebben al eerder gemeld dat de kwaliteit van een prefab kelder hoog ligt. In de fabriek heeft de kelder een optimale droogtemperatuur. De kelder is zo goed uitgehard voordat deze geplaatst wordt. De bouw wordt hierdoor niet gestopt vanwege regen of andere weersomstandigheden. Tijdens de bouw wordt de kelder telkens gecontroleerd zodat deze echt 100% waterdicht is en niet onderwater loopt. Vanwege de bouw in de fabriek is de kelder ook nog eens naadloos. Op naden ontstaan tenslotte de meeste lekkages. Nog een voordeel is dat de kelder extra geïsoleerd is dankzij de speciale coating. U bent zo niet teveel geld kwijt aan extra stookkosten met uw eigen kelder.

De prijzen van een prefab kelder

U heeft besloten dat u graag een prefab kelder wil bouwen. Maar wat mag u verwachten qua kosten? Het is natuurlijk afhankelijk van het formaat kelder dat u wilt bouwen. U kunt gewoon een extra kamer bouwen of kantoorruimte. Of misschien zelfs een complete wellness kelder met zwembad? De kelder zelf kunt u al vanaf € 1700 onder uw woning laten plaatsen. De kosten voor een kelder vallen de meeste ontzettend mee. Uiteraard kan de prijs omhoog gaan aan de hand van uw wensen. Als u een duidelijk inzicht wilt hebben van de mogelijkheden, dan kunt u onze brochure downloaden. U kunt hierin de verschillende prefab kelders bekijken en eventueel laten plaatsen.

Download gratis brochure met prijzen