Prefab ouderenwoning

aanleunwoningAls je ouder wordt dan ga je nadenken over de toekomst. Soms is je huidige woning eigenlijk niet geschrikt om ouder in te worden. Als je slechter te been bent dan gaat trappenlopen niet meer zo snel. Drempels kunnen eventueel een obstakel vormen als u met een rollator gaat lopen. Een nieuwe woning zou een oplossing kunnen zijn. U kunt uw woning al helemaal klaar maken voor de toekomst met een speciale prefab ouderenwoning. Deze woning is gelijkvloers en wordt voor u in de fabriek gebouwd. Doordat uw woning in de fabriek gebouwd wordt liggen de kosten een stuk lager en kunt u sneller een nieuwe woning bouwen. U houdt vaak nog geld over om leuke dingen van te doen en te besteden aan activiteiten tijdens uw pensioen. De ouderenwoning kan in sommige situaties zelfs op uw bestaande grond gebouwd worden. Uiteraard dient u dit wel even bij uw gemeente te informeren.

Prefab ouderenwoning bij uw kinderen bouwen

Als u echt slechter wordt dan is het misschien slim om in de buurt van uw kinderen te wonen. Een prefab ouderenwoning kan aan het huis van uw kinderen gebouwd worden. De woning is gewoon helemaal compleet en voorzien van voorzieningen als een badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer. U woont zo volledig zelfstandig, maar als er hulp nodig is dan is deze mogelijkheid er. De woning kan gebruikt worden tot het punt ontstaat dat u niet meer in huis kunt wonen. Het voordeel van een flexibele prefab ouderenwoning is dat u de woning ook tijdelijk kan bouwen. Als u naar het verzorgingstehuis verplaats wordt dan kan de woning weer weg gehaald worden. Binnen drie uur kan een prefab ouderenwoning in de tuin geplaatst worden. In hetzelfde tijdsbestek kan de woning weer weggehaald worden.

Prefab ouderenwoning op maat

Natuurlijk heeft u bepaalde wensen bij uw prefab ouderenwoning. Uw wilt bijvoorbeeld graag een moderne badkamer met inloopdouche. Of u wilt dat de woning in dezelfde stijl wordt gebouwd als de bestaande woning. Dit soort zaken kun u allemaal zelf bepalen zelfs bij een prefab woning. Uiteraard zijn uw wensen bepalend voor de prijs van uw nieuwe woning. U kunt bijvoorbeeld houten kozijnen nemen of kunststof. Een luxe keuken of een simpel keukenblok. Alles wordt al in de fabriek voor u geproduceerd en binnen drie uur kan uw nieuwe woning in de tuin staan. U bent zo geen maanden aan het verbouwen.

De prijs van een prefab ouderenwoning

Natuurlijk is de prijs van een prefab ouderenwoning ook bepalend of u de woning laat bouwen. De kosten van de woning zijn weer afhankelijk van uw wensen. Wij hebben op onze website een online brochure waarin u de verschillende woningen kunt bekijken. U krijgt zo een idee van de kosten om een prefab ouderenwoning te bouwen. U moet rekening houden met prijzen vanaf € 50.000 voor een complete woning in uw achtertuin. Download direct de brochure om te kijken naar uw wensen en mogelijkheden met uw eigen prefab ouderenwoning in de achtertuin.