Prefab overkapping

overkappingAls u een zonnige tuin heeft dan is het natuurlijk prettig als u zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Het bouwen van een overkapping op maat kost vaak veel tijd en geld. Hout is niet voordelig en u heeft de kennis nodig om de overkapping te bouwen. Een snelle methode om toch een overkapping in de tuin te bouwen is een prefab overkapping. Deze overkapping zorgt ervoor dat u lekker droog kunt zitten in de achtertuin of uit de zon als het hoogzomer is. Prefab overkapping betekent dat uw complete overkapping op maat gemaakt wordt in de fabriek. Het betekent niet dat u alleen standaard overkappingen kunt bouwen. Prefab betekent puur in de fabriek geproduceerd. Fabriceren in de fabriek gaat een stuk sneller en er zijn minder timmermannen en bouwvakkers voor nodig. Uiteindelijk bent u hierdoor met prefab voordeliger uit.

Prefab overkapping met tuinhuis

Eén van de recentste trends op het gebied van prefab overkappingen is de overkapping met tuinhuis. In uw tuin wordt een tuinhuis gebouwd, zodat u extra opslagruimte heeft. Tegen het tuinhuis aan wordt een overkapping gemaakt waar u onder kunt zitten. Vaak wordt onder de overkapping een loungeset geplaatst en als u het echt luxe wilt maken een jacuzzi. Uw overkapping wordt zo al snel geslaagd en u hoeft alleen nog te bepalen hoe uw overkapping eruit komt te zien.

Prefab overkapping met complete buitenkeuken

Wilt u extra genieten van de zomer in uw achtertuin? Plaats een prefab overkapping met een complete buitenkeuken eronder. Uw buitenkeuken krijgt nu eindelijk een mooi plekje. Helaas wil het ook nog weleens regenen in ons land. Gelukkig kunt u altijd lekker droog zitten dankzij de prefab overkapping. U kunt zo het hele jaar door lekker gaan barbecueën en genieten van de verfijnde smaken uit uw eigen achtertuin.

Prefab overkapping op maat maken

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab overkapping niet op maat gemaakt kan worden. Prefab betekent enkel dat uw nieuwe overkapping vooraf in de fabriek gemaakt is. Hierdoor hoeft u de overkapping alleen nog maar te installeren in uw achtertuin. U kunt verschillende aanpassingen doen aan uw overkapping. Bijvoorbeeld een ander dak of een ander houtsoort. U kunt alles helemaal op maat van uw tuin laten maken. Het enige wat al vast ligt is het model. U kunt het model online uitzoeken in onze brochure om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Prijs van een prefab overkapping

Eén van de meest gestelde vragen is wat nou zo’n prefab overkapping precies gaat kosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Als u bijvoorbeeld grenenhout gebruikt, dan bent u een stuk minder kwijt dan met hardhout. Het formaat van uw overkapping telt natuurlijk ook mee. Als u onze brochure download dan krijgt u een idee van de exacte kosten. De kosten worden berekend vanaf € 800. U heeft dan al een complete prefab overkapping. Download onze brochure om een idee te krijgen van uw wensen en eisen verwerkt in een prefab overkapping.

Download gratis brochure met prijzen