Prefab paardenstal

paardenstalEen nieuwe paardenstal bouwen kost vaak veel geld. Toch is het belangrijk om een degelijk onderkomen voor uw paarden te bouwen. U voorkomt zo blessures en ander leed. Als u investeert in een degelijke paardenstal, dan gaat de stal al snel een stuk langer mee. Daarbij is het ook nog belangrijk dat de stal voldoet aan alle wensen van uw paard. Natuurlijk gaat het om het welzijn van uw dier. U wilt natuurlijk niet dat uw paard zichzelf niet prettig voelt in een stal. Een prefab paardenstal kan uitgezocht worden in een brochure. Het verschil met een standaard paardenstal is dat alles in de fabriek geproduceerd is. Het is hierdoor voordeliger om een paardenstal te bouwen. Daarbij voldoet de stal ook nog eens aan de hoogste kwaliteitseisen. Het fijne van prefab is dat u al vanaf één stal kunt bestellen. Als uw stallen uitbreiden dan kunt u er gewoon één bij laten plaatsen. Een stal die er exact hetzelfde uit ziet als uw huidige paardenstallen. U kunt zo heel eenvoudig uw capaciteit uitbreiden.

Prefab paardenstal op maat maken

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab paardenstal niet op maat gemaakt kan worden. Dit is absoluut niet waar want er zijn verschillende mogelijkheden om de stal op maat te maken. Een prefab stal betekent alleen dat de stal helemaal in de fabriek voor u op maat gemaakt wordt. Door in de fabriek te werken kan een stal sneller in elkaar gezet worden. U kunt als nog al uw wensen doorvoeren en uw paardenstal helemaal aan de hand van uw eisen laten maken. Aan uw wensen hangt soms wel een meerprijs, maar hier krijgt u duidelijk inzicht in. U kunt zo zelf bepalen welke eisen u wilt doorvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalt houtsoort of de inrichting van uw stallen. U bepaalt zo zelf de uitstraling van uw stallen ondanks dat het prefab is.

Binnen een kort tijdsbestek prefab paardenstal

U heeft misschien snel nieuwe stallen nodig voor uw paarden. Prefab is de beste methode om uw paarden niet zonder stallen buiten te laten staan. U kunt binnen een dag uw oude stallen afbreken en nieuwe prefab paardenstallen plaatsen. De paardenstallen worden direct voorzien van een speciale coating in een kleur naar keuze. Deze keuring beschermd het hout en zorgt ervoor dat uw stallen langer meegaan. De coating blijft drie jaar lang zitten en hierna kunt u zelf een nieuwe coating aanbrengen. Uw stallen blijven zo beschermd tegen de diverse weersomstandigheden.

De prijs van prefab paardenstal

Leuk zo’n prefab paardenstal, maar u heeft geen idee wat een nieuwe stal gaat kosten. U wilt bijvoorbeeld weten of het voordeliger is dan de traditionele bouw. Een enkele paardenstal kunt u bestellen vanaf € 2.000. Uiteraard is de totaalprijs afhankelijk van uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld vurenhout of hardhout? Dit soort keuzes zijn bepalend voor de prijs. U kunt online onze brochure downloaden en inzicht krijgen in de prijzen en mogelijkheden voor uw nieuwe paardenstal. Ontdek zelf het gemak en financiële voordeel met prefab!