Prefab recreatiewoning

catalogusbouwEen tweede woning is misschien een wens die u al langer heeft. Alleen u bent bang dat u het financieel niet gaat rondkrijgen. Daarbij is het bouwproces van een woning vaak ingewikkeld en moet u maanden wachten tot de woning af is. Als dit allemaal nog niet genoeg is dan krijgt u vaak te maken met productiefouten of extra kosten. Als u dit allemaal niet wilt en u voordelig een tweede woning wilt bouwen, dan kunt u een prefab recreatiewoning overwegen. Prefab betekent dat uw nieuwe woning in de fabriek geproduceerd wordt. In de fabriek worden fabricatiefouten voorkomen en kunt u veel geld besparen. U bent namelijk niet meer afhankelijk van de wisselende weersomstandigheden. Alles wordt onder de perfecte temperaturen gebouwd. Uw woning kan zo goed uitharden en als uw woning klaar is, dan kan u de prefab recreatiewoning op zijn eindbestemming laten plaatsen. U hoeft zo alleen nog een goedkoop stukje grond op de kop te tikken.

Uw eigen prefab recreatiewoning bouwen

Prefab recreatiewoning betekent absoluut niet dat alles al voor u uitgestippeld is. U kunt uw eigen recreatiewoning uitzoeken in een catalogus. Op basis van de catalogus gaat u aan de slag om de woning helemaal naar wens aan te passen. U heeft zelf inspraak in de uitstraling en de indeling van uw woning. U bepaalt de afwerking en zelfs het soort bakstenen dat gebruikt wordt. Uw woning krijgt zo een compleet eigen draai en past precies bij uw wensen en eisen. Door andere kozijnen te nemen of andere bakstenen krijgt uw woning al direct een heel andere uitstraling. Uiteraard zijn alle aanpassingen tegen een meerprijs. In de catalogus staat de woning zoals u deze krijgt. Als u aanpassingen maakt, dan zit hier een prijskaartje aan. In de catalogus worden deze prijzen helemaal duidelijk.

Bouw binnen een week uw prefab recreatiewoning

Afhankelijk van de afmetingen en de bouwgrond kunt u binnen een week uw eigen prefab recreatiewoning bouwen. De woning wordt namelijk aan de hand van uw wensen helemaal in de fabriek gebouwd. Er zijn minder mannen nodig en uw woning kan snel en voordelig gebouwd worden. Het enige wat nog hoeft gedaan te worden is uw woning als een soort blokkendoos op locatie in elkaar te zetten. Binnen twee dagen is uw woning in elkaar gezet. De rest van de week wordt besteed om uw woning aan te sluiten op elektra, riolering etc. De wanden worden voor u gestuukt en u hoeft alleen nog maar een vloertje te leggen en uw vakantiewoning in te richten!

Prijs van een prefab recreatiewoning

U wilt nu natuurlijk graag weten wat uw prefab recreatiewoning precies gaat kosten. U kunt via onze website een brochure downloaden en inzicht krijgen in de kosten. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de omvang etc. U kunt een woning laten bouwen vanaf € 50.000. Dit is natuurlijk een prima prijs voor uw eigen droomwoning in het buitenland. Uiteraard is de prijs ook afhankelijk van uw wensen en afwerking, maar u krijgt al een uitstekende indicatie in onze brochure.

Download gratis brochure en ontvang prijzen