Prefab schuur

schuurHet bouwen van een schuur is altijd een specialistisch werkje. Van het bouwen van een bergruimte voor in de tuin tot een complete schuur voor op het weiland. Het zijn allemaal mogelijkheden. Soms heeft u binnen een kort tijdsbestek extra bergruimte nodig. Het is dan slim om te kiezen voor een prefab schuur. Van een klein formaat tot een groot formaat uw nieuwe schuur kan binnen een dag geplaatst worden met prefab. Prefab betekent dat uw nieuwe schuur al in de fabriek gebouwd is. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is uw nieuwe schuur naar de bestemming te slepen. De snelheid, waarmee u een nieuwe schuur kunt bouwen is verbluffend. Dit is voor vele al een reden om voor een prefab schuur te kiezen.

Maak uw eigen prefab schuur

Onterecht wordt er gedacht dat prefab een standaard catalogus schuur is. U kunt wel in onze brochure het model schuur uitzoeken, maar u bepaalt zelf de uitstraling en afwerking van de schuur. Het enige wat prefab betekent is dat uw nieuwe schuur compleet geproduceerd is in de fabriek. De kwaliteit ligt hierdoor hoger, dan bij een traditionele schuur. U kunt tevens kiezen uit verschillende bouwmaterialen zoals beton of hout. U kunt ook kiezen voor een basis van beton en een betimmering van hout. Dit soort keuzes maken uw schuur uniek. U kunt zelf in onze catalogus ideeën opdoen en uw eigen schuur samenstellen. Bepaal de uitstraling, kleur, indeling en de ramen van uw nieuwe schuur. Uw schuur wordt vervolgens in optimale omstandigheden in een fabriek gefabriceerd.

Bepaal zelf uw afwerking

Een prefab schuur is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. U kunt bijvoorbeeld zelf de afwerking van uw nieuwe schuur bepalen. Kies bijvoorbeeld voor kunststof als u een onderhoudsvrije schuur wilt. Of wat dacht u van een combinatie van hout en kunststof? Kunststof kan tegenwoordig zelfs vormgegeven worden met houtnerven. De kunststof betimmering is hierdoor bijna niet van echt te onderscheiden. U kunt zo zelf de vormgeving van uw schuur bepalen met kunststof. U heeft hierin helemaal de vrije hand zelfs met prefab. Onterecht wordt vaak gedacht dat prefab alleen standaard is zoals de schuur in de catalogus staat. Toch kunt u de schuur een compleet eigen uitstraling geven door zelf de afwerking te bepalen. Informeer gerust naar de mogelijkheden als u niet de oplossing kunt vinden voor uw eigen schuur.

De prijs van een prefab schuur

Eén van de vragen die vaak gesteld wordt is wat de exacte prijs van een prefab schuur is. De prijs is heel erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een houten afwerking of toch kunststof. Dit soort keuzes kunnen allemaal bepalend zijn voor de uiteindelijke prijs van uw nieuwe schuur. U kunt bijvoorbeeld geld besparen door te kiezen voor een houten skeletbouw. Als u toch meer stevigheid wilt dan kunt u kiezen voor beton. Uiteraard zit er een verschil in prijs in hout of beton. Met onze online catalogus krijgt u een prima indicatie van de kosten voor uw eigen schuur. Download de catalogus direct en bekijk uw nieuwe droomschuur direct.

Download gratis brochure met prijzen