Prefab serre

serreEen serre is een mooie manier om een woning een stukje uit te breiden. Maar ook om de tuin bij uw woonkamer te betrekken. U kunt zo het hele jaar door in de tuin zitten zelfs als de temperaturen niet aangenaam zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een serre en dit heeft vooral te maken met ons klimaat. Het is vaak net iets te koel om buiten te zitten. In de serre wordt het al snel aangenaam warm en heeft u dit probleem niet. Als het in de zomermaanden net te fris is dan kunt u gewoon buiten zitten. Achter het glas wordt het al snel erg warm en dit is natuurlijk heerlijk tijdens een frisse zomerdag. U heeft toch het idee dat u buiten zit, zonder echt buiten te komen. Het nadeel van een serre is vaak de kosten om er één te bouwen. Een slimme oplossing is een prefab serre. U kunt zo voordelig uw woning uitbreiden met extra ruimte om in te wonen. Een prefab serre wordt in een fabriek gemaakt. Er zijn dus minder vakmannen nodig om uw nieuwe serre te bouwen. Naast het feit dat u goedkoper uit bent wordt een prefab serre al binnen een dag geplaatst. U heeft zo minder overlast en u kunt extra genieten van uw woning.

Geef uw eigen prefab serre vorm

Onterecht wordt er vaak gedacht dat een prefab serre altijd standaard is. Dat u niets kunt aanpassen en dat uw nieuwe serre zo heel onpersoonlijk wordt. Toch kan een prefab serre zeker wel maatwerk worden. In principe zoekt u de serre uit in een catalogus. Aan de hand van uw keuze kunt u de serre vormgeven door bijvoorbeeld een materiaalsoort uit te kiezen. Een aluminium of kunststof serre heeft bijvoorbeeld een totaal andere uitstraling, dan hout. Daarnaast kunt u nog bepalen welk soort glas u erin wilt hebben. Zo kunt u de woning extra isoleren met HR++. U bespaart zo op de stookkosten met uw nieuwe prefab serre. Dit soort keuzes zijn natuurlijk ook bepalend voor de uiteindelijke prijs.

Plaats binnen één werkdag uw prefab serre

Overlast voor de buren is er amper want binnen één werkdag kunt u al een nieuwe prefab serre plaatsen. De tijdsduur en overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. U heeft zo geen enkele reden meer om uw woning niet uit te breiden met een serre. Realiseer gewoon uw droom en zorg voor extra woonruimte in uw eigen woning. Doordat uw serre kant en klaar in de fabriek gemaakt wordt kan deze direct geplaatst worden in uw woning.

De prijzen van een prefab serre

De prijs van een prefab serre is lager, dan dat u een traditionele serre plaatst. Afhankelijk van uw eisen en wensen is de prijs bepalend. Als u een idee wilt krijgen, dan kunt u het beste even onze brochure downloaden. U kunt hierin direct alle prijzen zien en een idee krijgen van de mogelijkheden. U weet zo precies wat uw nieuwe serre gaat kosten.

Download gratis brochure met prijzen