Prefab tuinhuis

tuinhuisEen tuinhuis plaatsen in de achtertuin is vaak een klus die we zelf doen. Het klinkt heel erg eenvoudig een huisje in de tuin bouwen. Helaas is het in de praktijk helemaal niet zo eenvoudig. Het kost uiteindelijk veel mankracht en geld om een huisje te bouwen. Vooral omdat alles op maat gezaagd moet worden. Om het toch enigszins betaalbaar te maken is een prefab tuinhuis ook een optie. In een catalogus kunt u kijken welk tuinhuisje past bij uw wensen. U kunt het huisje vervolgens helemaal op maat van uw wensen laten maken. Ten onrechte wordt er gedacht dat prefab geen maatwerk is. Het enige wat prefab betekent is dat het tuinhuis gemaakt is in de fabriek. Nog een voordeel is dat een prefab tuinhuis binnen een dag geplaatst kan worden. Er gaan dus geen weken van klussen en voorbereidingen aan vooraf. U bestelt gewoon uw eigen droom tuinhuis en deze wordt prefab gemaakt.

Bepaal zelf de materialen voor uw prefab tuinhuis

Bij een prefab tuinhuis kunt u zelf de materialen die gebruikt worden bepalen. U bepaalt zo de sfeer van uw eigen tuinhuis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor beton, kunststof of hout. Beton is natuurlijk niet sfeervol, maar eventueel kunt u dit afwerken met een kunststof betimmering. Qua kosten bent u dan vaak goedkoper uit dan een volledig huisje uit hout. Dit soort keuzes kunt u maken met behulp van een catalogus. Hierin kunt u al uw wensen bekijken en een tuinhuis laten plaatsen in uw achtertuin. U kunt zelfs het soort dak voor op uw tuinhuisje bepalen. Als u toch kiest voor een volledig houten huisje dan kunt u er vanuit de fabriek uit al een coating op aanbrengen. De coating zorgt voor een bescherming tegen alle weersomstandigheden en geeft het huisje een bepaalde kleur.

Plaats binnen één dag uw prefab tuinhuis

Eén van de grootste voordelen aan een tuinhuis is natuurlijk dat het prefab is. Dit betekent dat uw complete tuinhuis in de fabriek gemaakt wordt. Als het tuinhuisje klaar is, dan wordt deze in uw tuin geplaatst. Het plaatsen van uw prefab tuinhuis duurt slechts één werkdag. De overlast voor uw buren is zo minimaal en zeer beperkt. Met een speciaal vervoer wordt u tuinhuis naar uw tuin verhuist. Met een speciale hijskraan wordt het huisje op de juiste plek gezet en vast gemaakt aan de grond. Binnen een paar uur kunt u al gebruik maken van uw eigen tuinhuis.

De prijzen van een prefab tuinhuis

De prijs die u betaalt voor een prefab tuinhuis is natuurlijk heel erg bepalend aan de hand van uw wensen. Als u bijvoorbeeld kunststof neemt in plaats van hout dan bent u misschien meer kwijt. Daarentegen gaat uw tuinhuis wel langer mee en heeft u bijna geen onderhoudskosten. Dit zijn allemaal afwegingen die u moet maken. In onze catalogus krijgt u een indruk van de mogelijkheden en prijzen. Wij hebben al prefab tuinhuisjes vanaf € 2.000. U kunt zo zelf een passend huisje binnen uw budget vinden.