Prefab villa

prefab villaDroomt iedereen niet van een grote villa? Helaas lijkt deze droom alleen voor de echte rijke bestemd te zijn. Tenzij u zelf besluit om uw eigen villa te bouwen. Natuurlijk moet dit plan u wel aanstaan. Ga maar eens een grote villa zelf bouwen. U bent al snel maanden bezig en als u pech hebt valt de bouw een stuk duurder uit dan begroot. U moet zo redelijk wat geld achter de hand hebben om een droomvilla te bouwen. Een oplossing om toch binnen uw budget een villa te bouwen is een prefab villa. Een prefab villa wil niets minder zeggen dan dat uw woning in een fabriek gebouwd wordt. In de fabriek zijn minder bouwvakkers nodig en kan er sneller gebouwd worden. De bouw van uw droomvilla is nu niet afhankelijk van de diverse weersomstandigheden. Het bouwen van een fundering en casco huis kan nu al binnen twee weken gebeuren. U kunt zo binnen een paar maanden al in uw sleutel klare prefab villa trekken. Daar komt nog eens bij dat de prijs een stuk lager ligt, dan bij een traditionele villa.

Bepaal de stijl van uw eigen droomvilla

Een nadeel van een prefab villa is volgens diverse kenners dat u een catalogus woning koopt. De woning heeft dus niet de uitstraling die u zou verwachten. Toch is dit absoluut niet waar. Prefab betekent alleen dat uw woning in een fabriek geproduceerd wordt. Maatwerk is absoluut wel mogelijk met behulp van uw eigen catalogus. U kunt hierin de verschillende materialen uitzoeken zoals bijvoorbeeld de dakbedekking, kozijnen, afwerking, muren etc. Alles bepaalt u zelf op basis van een ontwerp in een catalogus. U kunt de woning zo alsnog een compleet andere uitstraling geven. Uiteraard hangt wel aan elke aanpassing een prijskaartje. In de catalogus kunt u dit duidelijk terug lezen. U kunt zo zelf berekenen wat uw prefab villa precies gaat kosten.

Uw prefab villa casco laten bouwen

U merkt al snel dat er een enorm verschil zit in een casco oplevering en een sleutel klaar oplevering. Bij een casco oplevering is de woning waterdicht en afgewerkt van buiten. U moet dan nog zelf de elektra aansluiten en de riolering etc. Als u echt een complete woning wilt met nieuwe keuken, badkamer, cv-ketel etc. dan noemen we dit sleutel klaar. Een casco oplevering van uw woning kan al binnen twee weken. Een complete woning duurt ongeveer twee maanden.

De prijzen van een prefab villa

Leuk zo’n droomhuis, maar wat gaat uw nieuwe villa nu eigenlijk kosten? Dit is afhankelijk van uw eisen en wensen qua afwerking, formaat en vormgeving. U kunt in onze catalogus al een prefab villa bestellen vanaf € 200.000. Bekijk gerust ons aanbod of download onze catalogus om meer inzicht te krijgen in de prijzen voor uw nieuwe prefab villa. De catalogus kunt u gewoon vrijblijvend downloaden zonder dat u enige verplichting aangaat. U kunt zo kijken of uw droomvilla mogelijk is op een stukje grond dat u al in uw bezit heeft.

Download gratis brochure en ontvang prijzen