Prefab zwembad

zwembadEén van de perfecte manieren om te ontspannen is natuurlijk door een eigen zwembad in de tuin te bouwen. Helaas lijkt deze droom vaak onwerkelijkheid. De kosten van een zwembad kunnen al snel hoog oplopen. Daarnaast kost het soms wel weken voordat een zwembad eindelijk gerealiseerd wordt. Een zwembad moet eerst aangelegd worden en daarna waterdicht gemaakt worden. Een snelle manier om toch lekker te genieten in het water is een prefab zwembad. Uw nieuwe zwembad wordt in een fabriek gebouwd en vervolgens in uw eigen achtertuin geplaatst.

Maak uw prefab zwembad op maat van uw wensen

Prefab betekent absoluut niet dat uw nieuwe zwembad standaard is. Het betekent enkel dat uw zwembad in een fabriek gefabriceerd wordt. Dit betekent dat u gewoon uw wensen kunt doorgeven voor uw eigen zwembad. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, maar ook aan de diepte van uw zwembad. Daarnaast kunt u ook nadenken over de afwerking van uw nieuwe zwembad. Laat bijvoorbeeld direct een nieuwe filterinstallatie plaatsen in uw zwembad. Daarnaast kunt u een specifiek design kiezen zoals een zwembad afgewerkt met hout. Het geeft een chique uitstraling en uw zwembad is met recht uniek. U kunt natuurlijk ook voor onderhoudsvriendelijk polyester kiezen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met uw eigen prefab zwembad.

Extra luxe inbouwen in uw prefab zwembad

Uw prefab zwembad wordt gebouwd in de fabriek en kan hierdoor direct voorzien worden van verschillende luxe snufjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bubbelgedeelte waar u even heerlijk in kunt ontspannen? Of heeft u een beperkte ruime voor een zwembad, maar wilt u wel echt zwemmen? Plaats Aqua Fitness in uw zwembad zodat u dankzij de stroming echt moet zwemmen ondanks dat de ruimte beperkt is. Dit soort snufjes kunt u in de fabriek al laten installeren in uw eigen zwembad. U kunt tevens andere luxe installeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verwarmingssysteem? Door de wisselende weersomstandigheden kunt u lang niet altijd genieten van uw eigen zwembad. Door een verwarmingssysteem in te bouwen kunt u het hele jaar door zwemmen in uw eigen achtertuin. Dit soort opties zijn natuurlijk perfect om direct in te laten bouwen vanuit de fabriek.

De prijzen van een prefab zwembad

Uw prefab zwembad kan al binnen een week geplaatst worden in uw eigen achtertuin. U kunt daarna direct gebruik maken van uw eigen privé zwembad. Binnen een dag is het zwembad functioneel na de plaatsing. Dit klinkt natuurlijk perfect, maar wat kost een prefab zwembad? Dit is natuurlijk heel erg afhankelijk van uw wensen en eisen. Een simpel polyester zwembad heeft natuurlijk een totaal ander prijskaartje, dan een zwembad met aqua fitness en bubbelbad. Voor de exacte kosten kunt u het beste onze catalogus downloaden. In de catalogus kunt u direct zien wat u kwijt bent voor uw nieuwe prefab zwembad in uw achtertuin. Uw droom kan zo eindelijk werkelijkheid worden, zonder dat u hiervoor super rijk hoeft te zijn. Download direct onze catalogus voor meer informatie over de mogelijkheden met een prefab zwembad.

Download gratis brochure met prijzen